Selecteer een pagina
Bent u op zoek naar fysiotherapie bij rugklachten? Leer alles over de oorzaken van rugklachten en wat onze fysiotherapeut voor u kan betekenen.

Update uitbreiding praktijk

De verbouwing van de Brandepoort loopt op zijn eind. Sinds afgelopen januari zijn verschillende bedrijven uit de regio samen met ons begonnen aan dit project. Wij hopen zo snel mogelijk aan het werk te kunnen in deze nieuwe praktijk. In dit bericht worden de laatste verbouwingsupdates gegeven.

De afgelopen periode heeft er een behoorlijke verbouwing plaatsgevonden in een gedeelte van de voormalige apotheek. De vloeren zijn gelegd, het plafond ligt erin, de meubels worden geplaatst en de inrichting krijgt al vorm. Zoals u mogelijk al heeft gezien is een deel van de krachtapparaten van locatie gewijzigd. Zo is de krachtlijn die op de praktijk in de Leerthouwerstraat stond naar de Brandepoort verplaatst en is er een nieuwe krachtlijn van TechnoGym voor terug gekomen in de Leerthouwerstraat.

In afronding van de verbouwing zal de telefooncentrale geïnstalleerd worden op de nieuwe locatie. Deze werkzaamheden zullen plaatsvinden op vrijdag 29 maart en vrijdag 5 april.  Wu zullen deze dagen wegens de werkzaamheden minder goed te bereiken zijn via de telefoon. Wilt u deze vrijdag een afspraak maken, verzetten of annuleren verzoeken wij u contact op te nemen via het contactformulier onderaan de pagina of via de mail, info@fysiogeertruidenberg.nl.

Wij hopen op uw begrip, Team Fysiotherapie Geertruidenberg.

Maak een afspraak!

Vul het contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Fysiotherapie Geertruidenberg

Leerthouwerstraat 2 - 4
4931 CX Geertruidenberg

Fysiotherapie Geertruidenberg

Walgang 93
4931 DH Geertruidenberg

T: 0162-512132
M: info@fysiogeertruidenberg.nl

Openingstijden
Maandag 8:00 - 21:00
Dinsdag 8:00 - 18:00
Woensdag 8:00 - 20:00
Donderdag 8:00 - 18:00
Vrijdag 8:00 - 17:00

 

Volg ons online!

Designed by YA! Media | www.ya-media.nl | © 2023 Fysiotherapie Geertruidenberg