Selecteer een pagina
Team-fysiogeertruidenberg

Uitbreiding locaties Fysiotherapie Geertruidenberg

Wij gaan uitbreiden! Medio/eind februari openen we een nieuwe vestiging in gezondheidscentrum de Brandepoort aan de Walgang in Geertruidenberg. Half december start de verbouwing van de begane grond. Wanneer deze is afgerond, zal een deel van onze behandelingen vanaf dat moment verhuizen naar de Brandepoort. Daarnaast behouden we onze vestiging aan de Leerthouwerstraat, waar we naast behandelingen vernieuwingen doorvoeren om u meer te kunnen bieden op het gebied van revalidatie, oefentherapie en sport en bewegen.

Gezondheidscentrum de Brandepoort

Onze locatie in gezondheidscentrum de Brandepoort bevindt zich op de begane grond. Vanuit deze locatie gaan we een breed scala aan specialistisch onderzoek en behandelingen uitvoeren. Naast behandelkamers komt hier ook een ruime oefenzaal. De locatie binnen de Brandepoort biedt ons de mogelijkheid om onze specialisaties uit te breiden en nauwer samen te werken met de verschillende disciplines binnen het pand.

Vestiging Leerthouwerstraat

Onze locatie aan de Leerthouwerstraat zal een behandellocatie blijven, waarbij we de focus gaan leggen op een ideale revalidatiesetting, met behulp van ons FysioFit programma. Op een later moment zullen we meer informatie delen over hoe we dit in gaan vullen. 

Houd onze socials en website in de gaten voor updates over de aanstaande transitie. Heeft u vragen over wat dit betekent voor u? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0162-512132 of via het contactformulier onderaan deze pagina. Of vraag het aan een van onze therapeuten, zij weten tenslotte wat het beste is voor u. 

Maak een afspraak!

Vul het contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Fysiotherapie Geertruidenberg

Leerthouwerstraat 2 - 4
4931 CX Geertruidenberg

Fysiotherapie Geertruidenberg

Walgang 93
4931 DH Geertruidenberg

T: 0162-512132
M: info@fysiogeertruidenberg.nl

Openingstijden
Maandag 8:00 - 21:00
Dinsdag 8:00 - 18:00
Woensdag 8:00 - 20:00
Donderdag 8:00 - 18:00
Vrijdag 8:00 - 17:00

 

Volg ons online!

© 2023 Fysiotherapie Geertruidenberg | privacyreglement

Designed by YA! Media | www.ya-media.nl