Het is maandag 0:21De praktijk is gesloten.
Het is maandag 0:21De praktijk is gesloten.
fysio geertruidenberg, fysiotherapie Geertruidenberg, fysiotherapeut geertruidenberg, fysio raamsdonksveer, fysiotherapie raamsdonksveer, fysiotherapeut raamsdonksveer, fysio zon, fysiotherapie zon, fysiotherapeut zon, geertruidenberg zon, raamsdonksveer zon, fysio humeur, fysiotherapie humeur, fysiotherapeut humeur, geertruidenberg humeur, raamsdonksveer humeur, fysio vitamine, fysiotherapie vitamine, fysiotherapeut vitamine, Geertruidenberg vitamine, raamsdonksveer vitamine

Richard Luijten

In 1987 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Academie voor Fysiotherapie “West-Brabant” te Breda (nu Avans Hogeschool). Later heb ik de opleiding tot sportfysiotherapeut gevolgd in België bij het “Vlaams Kinesisten Verbond”.

In 2002 ben ik afgestudeerd als orthopedisch manueel therapeut in Delft (nu Hogeschool Utrecht) en lid geworden van de NAOMT (Nederlandse Associatie Orthopedische Manuele Therapie). Ook ben ik aangesloten bij het Rugnetwerk West-Brabant. Verder heb ik me verdiept in verschillende behandeltechnieken en sinds 2022 mijn behandeltechnieken verder uitgebreid met ‘Dry Needlen’. 

Sinds 1989 ben ik in Geertruidenberg werkzaam en draag ik mijn steentje bij om een breed en groot aanbod aan patiënten met vooral orthopedische problematiek van dienst te kunnen zijn.

Eén van mijn grote affiniteiten heb ik met het behandelen en oplossen van sportblessures. Zelf ben ik altijd actief geweest in de wielersport, de schaatssport en heb ik een aantal jaren gespendeerd aan het marathonlopen. Wat betreft het hardlopen heb ik nog een opleiding gevolgd om hardlooptechnieken goed te kunnen analyseren en te verbeteren. In de wielersport heb ik me verder gericht op het oplossen van fiets-gerelateerde klachten, waarbij gedacht kan worden aan fietshouding en afstelling van de fiets.

Ik ben op maandag, donderdag en vrijdag aanwezig op de praktijk.

Richard is aangesloten bij
Richard is aangesloten bij

Maak een afspraak!

Vul het contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Fysiotherapie Geertruidenberg

Leerthouwerstraat 2 - 4
4931 CX Geertruidenberg

Fysiotherapie Geertruidenberg

Walgang 93
4931 DH Geertruidenberg

T: 0162-512132
M: info@fysiogeertruidenberg.nl

Openingstijden
Maandag 8:00 - 21:00
Dinsdag 8:00 - 18:00
Woensdag 8:00 - 20:00
Donderdag 8:00 - 18:00
Vrijdag 8:00 - 17:00

 

Volg ons online!

© 2023 Fysiotherapie Geertruidenberg | privacyreglement

Designed by YA! Media | www.ya-media.nl