Selecteer een pagina
Opening Gezondheidscentrum de Brandepoort

Nieuwe locatie gaat open!!

Met trots kunnen wij u melden dat vanaf aanstaande maandag 22 april de deuren opengaan op onze nieuwe locatie in het Gezondheidscentrum de Brandepoort. De laatste jaren is ons team verder gegroeid en daarom werd de huidige locatie te klein. Het werd tijd voor een nieuwe stap, een nieuwe locatie! Door de ruimte die vrijkwam in het Gezondheidscentrum aan de Walgang werd deze stap werkelijkheid.
 
Als team zijn we continu bezig met het verbeteren en optimaliseren van onze zorg. Hierin kan de samenwerking met andere zorgdisciplines van grote meerwaarde zijn. Daarom zijn wij ontzettend blij dat we vanaf a.s. maandag de handen ineen kunnen slaan met alle zorgverleners en andere disciplines binnen het Gezondheidscentrum.
Locatie:  
Onze geheel vernieuwde praktijk kunt u vinden op de begane grond van het gezondheidscentrum, te betreden via de hoofdingang. Wanneer u de schuifdeuren bij de apotheek bent doorgegaan ziet u onze ingang aan de linker zijde.
Hier zal onze receptioniste Danielle u van harte ontvangen en graag te woord staan.

Van apotheek naar fysiotherapiepraktijk
Onze nieuwe praktijk is gebouwd op een groot deel van de locatie waar de apotheek was gevestigd. U zult de oude apotheek niet meer terug herkennen, want er heeft een enorme metamorfose plaats gevonden. We hebben ervoor gekozen om onder leiding van Bart Broere, vooral lokale bedrijven te benaderen om de verbouwing te doen. Er is 3 maanden heel hard gewerkt en het resultaat is geweldig. Wij willen dan ook alle partijen enorm bedanken die hieraan hebben meegewerkt! Met een speciaal dankwoord voor Bart Broere (NBVC), Jim Eijkhout (Eijkhout Timmerwerken), Bas van der Pluijm en Stefan van Seters (PD installaties), Michaël van Tilburg (MtSystems), Rob Wiercx (Totaal Afbouw Wiercx), Leon Eijkhout (Eijkhout schilderwerken), BGS interieur, BLR, Stuctrend en Bulned Sloopwerken B.V.

Opening
Om iedereen onze mooie nieuwe locatie te laten zien, openen wij op dinsdag 14 mei onze deuren tussen 18.00u en 20.00u om onder het genot van een bakje koffie of thee een kijkje te nemen in onze nieuwe praktijk. Zoals hierboven aangegeven starten we op maandag 22 april met het behandelen van de patiënten, maar we bewaren dit speciale moment tot na de meivakantie.

Locatie Leerthouwerstraat 
Ook onze locatie in de Leerthouwerstraat blijft gewoon open! Zoals eerder benoemd heeft de uitbreiding van ons team ervoor gezorgd dat we meer behandelruimte nodig hebben. Dat betekent dat ook onze locatie aan de Leerthouwerstraat een behandellocatie blijft. Veel mensen hebben ook al gezien dat onze oude locatie vernieuwd is met prachtige nieuwe Technogym toestellen. Hiermee bieden we steeds meer sport- en revalidatiemogelijkheden voor onze cliënten, op hun vertrouwde locatie onder professionele begeleiding.

Maak een afspraak!

Vul het contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Fysiotherapie Geertruidenberg

Leerthouwerstraat 2 - 4
4931 CX Geertruidenberg

Fysiotherapie Geertruidenberg

Walgang 93
4931 DH Geertruidenberg

T: 0162-512132
M: info@fysiogeertruidenberg.nl

Openingstijden
Maandag 8:00 - 21:00
Dinsdag 8:00 - 18:00
Woensdag 8:00 - 20:00
Donderdag 8:00 - 18:00
Vrijdag 8:00 - 17:00

 

Volg ons online!

Designed by YA! Media | www.ya-media.nl | © 2023 Fysiotherapie Geertruidenberg