Het is dinsdag 5:55De praktijk is gesloten.
Het is dinsdag 5:55De praktijk is gesloten.
fysio geertruidenberg, fysiotherapie Geertruidenberg, fysiotherapeut geertruidenberg, fysio raamsdonksveer, fysiotherapie raamsdonksveer, fysiotherapeut raamsdonksveer, fysio zon, fysiotherapie zon, fysiotherapeut zon, geertruidenberg zon, raamsdonksveer zon, fysio humeur, fysiotherapie humeur, fysiotherapeut humeur, geertruidenberg humeur, raamsdonksveer humeur, fysio vitamine, fysiotherapie vitamine, fysiotherapeut vitamine, Geertruidenberg vitamine, raamsdonksveer vitamine

Lotte van Peer

Ik ben Lotte en ben sinds 2016 werkzaam binnen de praktijk voor Fysiotherapie Geertruidenberg. In 2017 heb ik de opleiding tot fysiotherapeut afgerond aan Avans Hogeschool te Breda. Tijdens mijn studie heb ik stagegelopen binnen de praktijk en na een aantal maanden ben ik direct begonnen met het begeleiden van de fysiofitgroepen.

Vanwege mijn affiniteit met het verbeteren en het behouden van gezondheid, zelfredzaamheid, participatie en kwaliteit van leven van kwetsbare ouderen of ouderen die het risico lopen kwetsbaar te worden, ben ik in 2020 gestart met de masteropleiding geriatriefysiotherapie.

Naast het werken met ouderen vind ik het vanwege mijn sportachtergrond erg leuk om cliënten met sportblessures te onderzoeken en te behandelen. Zelf ben ik fanatiek voetbalster van dames 1 bij Madese Boys.

Ik ben aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Lotte is aangesloten bij

Maak een afspraak!

Vul het contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Fysiotherapie Geertruidenberg

Leerthouwerstraat 2 - 4
4931 CX Geertruidenberg

Fysiotherapie Geertruidenberg

Walgang 93
4931 DH Geertruidenberg

T: 0162-512132
M: info@fysiogeertruidenberg.nl

Openingstijden
Maandag 8:00 - 21:00
Dinsdag 8:00 - 18:00
Woensdag 8:00 - 20:00
Donderdag 8:00 - 18:00
Vrijdag 8:00 - 17:00

 

Volg ons online!

Designed by YA! Media | www.ya-media.nl | © 2023 Fysiotherapie Geertruidenberg