Het is donderdag 21:29De praktijk is gesloten.
Het is donderdag 21:29De praktijk is gesloten.
fysio geertruidenberg, fysiotherapie Geertruidenberg, fysiotherapeut geertruidenberg, fysio raamsdonksveer, fysiotherapie raamsdonksveer, fysiotherapeut raamsdonksveer, fysio zon, fysiotherapie zon, fysiotherapeut zon, geertruidenberg zon, raamsdonksveer zon, fysio humeur, fysiotherapie humeur, fysiotherapeut humeur, geertruidenberg humeur, raamsdonksveer humeur, fysio vitamine, fysiotherapie vitamine, fysiotherapeut vitamine, Geertruidenberg vitamine, raamsdonksveer vitamine

Johnny de Deugd

Mijn naam is Johnny de Deugd. Ik ben afgestudeerd in 2011 als fysiotherapeut aan Avans Hogeschool te Breda. Na het afstuderen ben ik direct gaan werken in deze fijne praktijk en heb ik mezelf doorontwikkeld op verschillende aandachtsgebieden.

In 2014 studeerde ik af als sportfysiotherapeut met de titel Master of Science aan de SOMT te Amersfoort, waardoor ik me gespecialiseerd heb in het onderzoeken en behandelen van (top)sporters. Door de opleiding Musculoskeletal Ultrasound heb ik de mogelijkheid om mijn diagnostiek kracht bij te geven met het uitvoeren van echografie.

Het schoudergewricht en alles wat daar invloed op heeft, heeft me altijd erg geboeid. Het schoudergewricht en de schoudergordel daaromheen is zeer complex. Juist daarom wilde ik er alles over weten en heb ik gevarieerde nascholing gedaan. De meest complexe casuïstiek vind ik het leukst.

In het verlengde van mijn schouderspecialisatie, ben ik aangesloten als bestuurslid van het Schoudernetwerk West-Brabant. Verder vind ik het erg leuk en uitdagend om onze Parkinsonpatienten zo goed mogelijk te helpen en ben daarom aangesloten bij ParkinsonNet. Voor de voorste kruisband revalidaties ben ik aangesloten bij VKB United, het netwerk van het Amphia Ziekenhuis en Bergman Clinics.

Sinds 2016 ben ik mede-eigenaar geworden van de praktijk. Ik vind het geweldig om zo veel mensen te mogen helpen in de praktijk en ik geniet van de samenwerking binnen ons geweldige team. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn vrouw Carola en twee zoontjes Jens en Kris en sport met regelmaat. Ik voetbal bij ‘mijn cluppie’ FC Right ‘Oh in Geertruidenberg. Verder ben ik actief met tennis, golf, hardlopen en fitness.

Johnny is aangesloten bij
Johnny is aangesloten bij

Maak een afspraak!

Vul het contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Fysiotherapie Geertruidenberg

Leerthouwerstraat 2 - 4
4931 CX Geertruidenberg

Fysiotherapie Geertruidenberg

Walgang 93
4931 DH Geertruidenberg

T: 0162-512132
M: info@fysiogeertruidenberg.nl

Openingstijden
Maandag 8:00 - 21:00
Dinsdag 8:00 - 18:00
Woensdag 8:00 - 20:00
Donderdag 8:00 - 18:00
Vrijdag 8:00 - 17:00

 

Volg ons online!

© 2023 Fysiotherapie Geertruidenberg | privacyreglement

Designed by YA! Media | www.ya-media.nl