Het is donderdag 22:14De praktijk is gesloten.
Het is donderdag 22:14De praktijk is gesloten.
Jenneke Knaap

Jenneke Knaap

In 2008 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. In de jaren erna heb ik de drie jarige deeltijd opleiding Physical Rehabilitation Trainer gevolgd, die zich met name richt op functioneel trainen en behandelen van sportgerelateerde klachten. Vanuit mijn werk in een particuliere praktijk in Waalwijk was ik van 2010 tot 2012 betrokken als fysiotherapeut bij het eerste elftal van RKC Waalwijk. Daarnaast had ik een brede interesse in het behandelen van volwassenen met onder andere orthopedische klachten, sportgerelateerde klachten, COPD en Claudicatio Intermittens/Perifeer Arterieel Vaatlijden.

Omdat ik de omgang met kinderen altijd heel leuk heb gevonden, ben ik in 2018 begonnen met de Master Pediatric Physical Therapy (opleiding tot kinderfysiotherapeut) aan Avans plus in Breda, en heb deze in 2021 afgerond. Tijdens deze specialisatie heb ik in de praktijk met kinderen gewerkt, waardoor ik ruime ervaring op heb kunnen doen in het werken met kinderen. Naast het behandelen van volwassenen behandel ik sindsdien met veel plezier kinderen van 0-18 jaar en hier zal ik me op gaan richten in de toekomst. Bij de behandeling van kinderen is communicatie met ouders/verzorgers en andere betrokkenen zoals docenten of andere behandelaars zeer belangrijk. Ik denk dat ik met mijn enthousiasme en gedrevenheid om een kind zo goed mogelijk te helpen een bijdrage kan leveren in het welzijn van een kind.

In mijn vrije tijd heb ik altijd fanatiek gevoetbald op het veld en in de zaal, maar dat staat tegenwoordig op een lager pitje. Tegenwoordig ben ik meer bezig met Cross Fit. In de winter sta ik graag op een snowboard en in de zomer op een kiteboard. Daarnaast besteed ik graag tijd aan vrienden en familie.

Jenneke is aangesloten bij
KNGF
Kwaliteitshuis fysiotherapie

Maak een afspraak!

Vul het contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Fysiotherapie Geertruidenberg

Leerthouwerstraat 2 - 4
4931 CX Geertruidenberg

Fysiotherapie Geertruidenberg

Walgang 93
4931 DH Geertruidenberg

T: 0162-512132
M: info@fysiogeertruidenberg.nl

Openingstijden
Maandag 8:00 - 21:00
Dinsdag 8:00 - 18:00
Woensdag 8:00 - 20:00
Donderdag 8:00 - 18:00
Vrijdag 8:00 - 17:00

 

Volg ons online!

© 2023 Fysiotherapie Geertruidenberg | privacyreglement

Designed by YA! Media | www.ya-media.nl