Graag stellen wij aan je voor: onze nieuwe collega Lotte van Peer!

Waarom heb je gekozen voor fysiotherapie

Vanaf kinds af aan heb ik meerdere sporten beoefend en na 20 jaar doe ik nog steeds aan voetbal. Sport (en bewegen) heeft me altijd geïnteresseerd, vandaar mijn keuze voor dit vak. Een fysiotherapeut krijgt vaak te maken met lichamelijke klachten welke ontstaan tijdens het uitvoeren van sportieve activiteiten. Ik vind het mooi om mensen te kunnen helpen en begeleiden tijdens het herstelproces van een blessure.   


Welke specialisaties zou je willen gaan ontwikkelen?
Er zijn voor het vak fysiotherapie verschillende specialisaties beschikbaar. Momenteel ben ik me nog aan het oriënteren aangezien ik meerdere specialisaties interessant vind. Door het behandelen van verschillende klachten bij patiënten hoop ik de juiste keuze te kunnen maken zodat ik in september 2018 kan starten met een masteropleiding die tevens past bij de Praktijk Voor Fysiotherapie te Geertruidenberg.


Wat maakt je werk zo leuk?
Het leuke aan mijn werk vind ik het contact met verschillende mensen en het verhelpen van verschillende bewegings- en houdingsklachten. Mijn doel als fysiotherapeute is dat mijn patiënten zo snel mogelijk pijnvrij door het leven kunnen.


Voor welke pijnklachten kunnen mensen bij jou terecht?
De opleiding fysiotherapie leidt studenten in de breedste zin van het woord op. Het menselijk lichaam en de verschillende bewegings- en houdingsklachten worden zonder Schermafbeelding 2017-10-24 om 4.53.38 PMuitzondering uitvoerig besproken, waardoor een groot aantal patiënten bij mij terecht kunnen.


Waar kan iemand jou voor wakker maken?
Ik houd persoonlijk erg van het winter seizoen, met name sneeuw en bergen zijn de perfecte combinatie voor een afdaling op twee latten. Men mag mij voor een mooie wintersport vakantie wakker maken!   


Wat zijn je hobbies/sporten

Sportief bezig zijn vind ik erg leuk en belangrijk om te doen in het leven. Ik beoefen 3x keer per week de sport voetbal bij voetbalclub Madese Boys en eens per week zaalvoetbal ik in Gilze. Daarnaast fiets ik graag mooie lange routes. In het zomerseizoen ga ik graag windsurfen in Zeeland en in het winterseizoen is Oostenrijk the place to be voor de wintersporters die ook wel van een beetje aprés-ski houden.

1 Opmerking

  • Ans vd Pluijm

    Gefeliciteerd Lotte! Wij als patienten zijn ook erg blij met jou.

  • Schrijf een opmerking

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *