Het is donderdag 22:29De praktijk is gesloten.
Het is donderdag 22:29De praktijk is gesloten.
fysio geertruidenberg, fysiotherapie Geertruidenberg, fysiotherapeut geertruidenberg, fysio raamsdonksveer, fysiotherapie raamsdonksveer, fysiotherapeut raamsdonksveer, fysio zon, fysiotherapie zon, fysiotherapeut zon, geertruidenberg zon, raamsdonksveer zon, fysio humeur, fysiotherapie humeur, fysiotherapeut humeur, geertruidenberg humeur, raamsdonksveer humeur, fysio vitamine, fysiotherapie vitamine, fysiotherapeut vitamine, Geertruidenberg vitamine, raamsdonksveer vitamine

Fysiotherapie

Een fysiotherapeut is een deskundige op het gebied van het houding- en bewegingsapparaat. Hij of zij adviseert, begeleidt en behandelt patiënten met verschillende lichamelijke klachten. Dit kan gaan om klachten opgedaan tijdens het werk, de fysieke gevolgen van een ongeluk of ziekte, een sportblessure, een verkeerde beweging of gewoon omdat het lichaam ouder wordt. Fysiotherapie kan dan helpen. De fysiotherapeut gaat resultaat gericht aan het werk, met de bedoeling om u zo snel en zo goed mogelijk weer op de been te helpen.

Fysiotherapeuten

Erik Huijsman

Bror Huijbregts

Johnny
de Deugd

Jelle Coremans

Richard Luijten

Megan Stultjens

Femke
de Wit

Jenneke Knaap

Jenneke Knaap

Lotte
van Peer

Eefje
Lange

Fysiotherapeuten

Jenneke Knaap

Fysiotherapeuten

Jenneke Knaap

De eerste afspraak

Bij de eerste afspraak wil de fysiotherapeut weten wat je lichamelijke klachten zijn en voert de fysiotherapeut een screening uit. Zo kan hij vaststellen of je gebaat bent bij fysiotherapie of eerst naar een (huis)arts moet. Wanneer je bent doorverwezen door de huisarts of medisch specialist volgt er ook een vraag gesprek bij de fysiotherapeut om uw klachten zo goed mogelijk in kaart te brengen.

Onderzoek

Na de anamnese gaat de fysiotherapeut samen met je zoeken naar de mogelijke oorzaken van de klacht. Dit doet de fysiotherapeut aan de hand van een diagnostisch onderzoek waarbij gebruik gemaakt kan worden van verschillende meetinstrumenten. Tijdens het diagnostisch onderzoek kijkt de fysiotherapeut welke invloed je klacht of aandoening heeft op je houding en de manier waarop je je lichaam beweegt.

Behandeling

Als de fysiotherapeut een diagnose heeft gesteld, bespreekt hij met jou het behandelplan. Fysiotherapeutische behandeling past bij jouw persoonlijke situatie en is gericht op het doel dat jij wilt bereiken.

Maak een afspraak!

Vul het contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Fysiotherapie Geertruidenberg

Leerthouwerstraat 2 - 4
4931 CX Geertruidenberg

Fysiotherapie Geertruidenberg

Walgang 93
4931 DH Geertruidenberg

T: 0162-512132
M: info@fysiogeertruidenberg.nl

Openingstijden
Maandag 8:00 - 21:00
Dinsdag 8:00 - 18:00
Woensdag 8:00 - 20:00
Donderdag 8:00 - 18:00
Vrijdag 8:00 - 17:00

 

Volg ons online!

© 2023 Fysiotherapie Geertruidenberg | privacyreglement

Designed by YA! Media | www.ya-media.nl