Het is maandag 0:14De praktijk is gesloten.
Het is maandag 0:14De praktijk is gesloten.
fysio geertruidenberg, fysiotherapie Geertruidenberg, fysiotherapeut geertruidenberg, fysio raamsdonksveer, fysiotherapie raamsdonksveer, fysiotherapeut raamsdonksveer, fysio zon, fysiotherapie zon, fysiotherapeut zon, geertruidenberg zon, raamsdonksveer zon, fysio humeur, fysiotherapie humeur, fysiotherapeut humeur, geertruidenberg humeur, raamsdonksveer humeur, fysio vitamine, fysiotherapie vitamine, fysiotherapeut vitamine, Geertruidenberg vitamine, raamsdonksveer vitamine

FysioFit (Medische Fitness)

FysioFit of medische fitness is het volgen van een specifiek op u afgestemd oefenprogramma onder begeleiding van de (sport)fysiotherapeut. Tijdens of na een periode van lichamelijke klachten kunt u door verantwoord te trainen uw algemene conditie, spierkracht en lenigheid verbeteren.

FysioFit begeleiders

Erik Huijsman

Bror Huijbregts

Johnny
de Deugd

Jelle Coremans

Richard Luijten

Megan Stultjens

Femke
de Wit

Jenneke Knaap

Jenneke
Knaap

Lotte
van Peer

Eefje
Lange

FysioFit begeleiders

Jenneke Knaap

FysioFit begeleiders

Jenneke Knaap

Voor u aan de trainingen begint wordt u uitgebreid getest om uw beweging- en belasting- mogelijkheden te bepalen. Aan de hand van de resultaten hiervan en uw persoonlijke wensen wordt een individueel trainingsprogramma samengesteld. Hierdoor traint u op een veilige en efficiënte manier. Er wordt getraind in kleine groepen van maximaal 8 personen, onder persoonlijke begeleiding van de fysiotherapeut. U traint in een vaste groep op een vaste tijd. Gestart wordt met een gezamenlijke warming-up om het lichaam voor te bereiden op de te volgen inspanning en de kans op blessures te voorkomen. Hierna volgen grondoefeningen waarbij lenigheid en kracht afgewisseld worden. Aansluitend wordt het individuele programma afgewerkt.

Elke groep staat onder leiding van een vaste fysiotherapeut. Zo is er voldoende individuele aandacht en het overzicht blijft gewaarborgd door de fysiotherapeut. Op deze manier kunt u verantwoord trainen, zelfs met de beperkingen die u heeft.

Preventie
Ook wanneer u geen klachten heeft is bewegen belangrijk. Uw gewrichten en spieren blijven optimaal functioneren en uw lichaam is beter bestand tegen de inspanningen van het dagelijks leven. Als uw conditie toeneemt voelt u zich fitter en meer ontspannen. Centraal hierbij staat het belang van een goede houding tijdens de training. De fysiotherapeut corrigeert waardoor u de juiste spiergroepen traint.

Apparatuur
In onze praktijk wordt gebruik gemaakt van multifunctionele krachtapparatuur. De bediening hiervan is gemakkelijk en veilig. Uw gezondheid staat voorop!
De cardioapparatuur is uitgerust met hartslagmeters. Zo kunt u de trainingsintensiteit op een veilige manier aanpassen. De fysiotherapeut geeft uitleg over de individuele trainingshartslag behorend bij het trainingsdoel. Tevens is er de beschikking over losse hartslagmeters.

Daarnaast maken we gebruik van losse oefenmaterialen, zoals Xco’s, theraband, soft weight ballen, pumpstangen, dumbells etc.

Trainingstijden
Afhankelijk van uw wensen en onze mogelijkheden traint u in een vaste groep, op een vaste tijd en een vaste dag. Dit kan zowel overdag als in de avonduren. Voor verdere informatie over FysioFit neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel naar 0162-512132.

Tarieven

1x per week onder begeleiding €37,00 per maand
2x per week onder begeleiding €52,00 per maand
1x per week onder begeleiding, 1x per week zelfstandig €45,00 per maand
1x per week zelfstandig €30,00 per maand
Maximaal 3x per week zelfstandig €42,00 per maand

 


Maak een afspraak!

Vul het contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Fysiotherapie Geertruidenberg

Leerthouwerstraat 2 - 4
4931 CX Geertruidenberg

Fysiotherapie Geertruidenberg

Walgang 93
4931 DH Geertruidenberg

T: 0162-512132
M: info@fysiogeertruidenberg.nl

Openingstijden
Maandag 8:00 - 21:00
Dinsdag 8:00 - 18:00
Woensdag 8:00 - 20:00
Donderdag 8:00 - 18:00
Vrijdag 8:00 - 17:00

 

Volg ons online!

© 2023 Fysiotherapie Geertruidenberg | privacyreglement

Designed by YA! Media | www.ya-media.nl