Het is donderdag 23:10De praktijk is gesloten.
Het is donderdag 23:10De praktijk is gesloten.
fysio geertruidenberg, fysiotherapie Geertruidenberg, fysiotherapeut geertruidenberg, fysio raamsdonksveer, fysiotherapie raamsdonksveer, fysiotherapeut raamsdonksveer, fysio zon, fysiotherapie zon, fysiotherapeut zon, geertruidenberg zon, raamsdonksveer zon, fysio humeur, fysiotherapie humeur, fysiotherapeut humeur, geertruidenberg humeur, raamsdonksveer humeur, fysio vitamine, fysiotherapie vitamine, fysiotherapeut vitamine, Geertruidenberg vitamine, raamsdonksveer vitamine

Flexchair training

Bij Flexchair® therapie wordt gebruik gemaakt van een zadelkruk die met een sensor contact maakt met een computer en beeldscherm. Op het beeldscherm worden bewegingen weergegeven die u op de Flexchair maakt. Met de specifieke activiteiten die worden uitgevoerd worden de belangrijkste spieren in de onderrug en nek getraind om uiteindelijk de klachten te verminderen.

Fysiotherapie Geertruidenberg behoort sinds langere tijd tot het Flexchair® specialisten netwerk van Veldon®. Veldon® is een landelijk netwerk van gecertificeerde paramedici die bewegingsanalyses maken van onder andere de lage rug en het bekken op spierniveau.

Specialisten flexchair training

Johnny
de Deugd

Richard
Luijten

Femke
de Wit

Lotte
van Peer

Bror
Huijbregts

Megan
Stultjens

Specialisten flexchair training

Specialisten flexchair training

Rugtraining op de Romp Balans Trainer

Directe feedback en statistieken geven inzicht in het test- en trainingsresultaat. Klachten gerelateerd aan coördinatie en stabiliteit worden effectief behandeld of kunnen worden voorkomen. De toepassingsgebieden liggen zowel binnen de paramedische praktijk als in sport- en bedrijfsleven.

Onderzoek
Bij de therapeut wordt een zogenaamde Persoonlijke Actieve Rug Test (PAR-test) afgenomen. Een bewegingsanalyse van onder andere de lage rug en het bekken op spierniveau. Op een beeldscherm worden directe feedback en statistieken weergegeven die inzicht in het test- en trainingsresultaat geven. Klachten gerelateerd aan coördinatie en stabiliteit worden effectief behandeld of kunnen worden voorkomen. De PAR-test bestaat uit een 5-tal oefeningen en een spelvorm. 

Persoonlijk trainingsschema op de Flexchair®
Met een persoonlijk trainingsschema wordt op de Flexchair® getraind met als doel de stabiliteit en coördinatie van het bekken en lage rug verbeteren. Daarnaast wordt ook het aannemen en volhouden van een adequate houding bevorderd. Binnen 3 weken wordt er al resultaat geboekt. Elke deelnemer kan thuis zijn eigen gegevens uit de database terughalen.

Sportconsult
De Flexchair® verbeterd de romp coördinatie en stabiliteit door het inzichtelijk maken en bijsturen van spieractiviteit in bekken en lage rug. Verantwoord beweeggedrag zorgt voor minimaal energieverbruik en maximaal resultaat. Als sporter kunt u uw prestaties en tijden verbeteren!

Maak een afspraak!

Vul het contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Fysiotherapie Geertruidenberg

Leerthouwerstraat 2 - 4
4931 CX Geertruidenberg

Fysiotherapie Geertruidenberg

Walgang 93
4931 DH Geertruidenberg

T: 0162-512132
M: info@fysiogeertruidenberg.nl

Openingstijden
Maandag 8:00 - 21:00
Dinsdag 8:00 - 18:00
Woensdag 8:00 - 20:00
Donderdag 8:00 - 18:00
Vrijdag 8:00 - 17:00

 

Volg ons online!

© 2023 Fysiotherapie Geertruidenberg | privacyreglement

Designed by YA! Media | www.ya-media.nl