Het is maandag 1:54De praktijk is gesloten.
Het is maandag 1:54De praktijk is gesloten.
fysio geertruidenberg, fysiotherapie Geertruidenberg, fysiotherapeut geertruidenberg, fysio raamsdonksveer, fysiotherapie raamsdonksveer, fysiotherapeut raamsdonksveer, fysio zon, fysiotherapie zon, fysiotherapeut zon, geertruidenberg zon, raamsdonksveer zon, fysio humeur, fysiotherapie humeur, fysiotherapeut humeur, geertruidenberg humeur, raamsdonksveer humeur, fysio vitamine, fysiotherapie vitamine, fysiotherapeut vitamine, Geertruidenberg vitamine, raamsdonksveer vitamine

Femke de Wit

Ik ben in 2008 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de opleiding in Breda. Tijdens mijn studie ben ik al begonnen binnen de praktijk met de begeleiding van specifieke klachten aan het bewegingsapparaat bij de FysioFit groepen. Na mijn studie heb ik mijn werkzaamheden voortgezet als fysiotherapeut binnen Fysiotherapie Geertruidenberg. Door mijn zeer brede interesse binnen de fysiotherapie heb ik een grote diversiteit aan chronische ziektebeelden en acute letsels gezien en behandeld.

Na mijn studie ben ik me verder gaan verdiepen in verschillende behandelmethodieken van het bewegingsapparaat volgens de methode Mulligan, aanverwante medical-taping en triggerpoints. Om nog meer handvaten te krijgen voor de behandeling hiervan heb ik in 2021 de opleiding Dry-Needling van de extremiteiten afgerond.
Daarnaast heb ik veel ervaring met het behandelen van schouder-, nek- en rugklachten, bekken- en heupproblematiek.

Als longfysiotherapeut ben ik vanaf 2016 actief in de begeleiding van mensen die door hun specifieke longproblemen vastlopen in hun dagelijks functioneren.

Persoonlijke aandacht en een open communicatie zijn kenmerkend voor mijn manier van handelen. Het geven van kennis en ziekte-inzicht is belangrijk om weer vertrouwen en controle te krijgen in het eigen herstel, maar ook voor het behoud van het behaalde resultaat.

Femke is aanwezig op de praktijk op maandag, dinsdag en donderdag.

Femke is aangesloten bij
Femke is aangesloten bij

Maak een afspraak!

Vul het contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Fysiotherapie Geertruidenberg

Leerthouwerstraat 2 - 4
4931 CX Geertruidenberg

Fysiotherapie Geertruidenberg

Walgang 93
4931 DH Geertruidenberg

T: 0162-512132
M: info@fysiogeertruidenberg.nl

Openingstijden
Maandag 8:00 - 21:00
Dinsdag 8:00 - 18:00
Woensdag 8:00 - 20:00
Donderdag 8:00 - 18:00
Vrijdag 8:00 - 17:00

 

Volg ons online!

© 2023 Fysiotherapie Geertruidenberg | privacyreglement

Designed by YA! Media | www.ya-media.nl