Het is donderdag 22:55De praktijk is gesloten.
Het is donderdag 22:55De praktijk is gesloten.
fysio geertruidenberg, fysiotherapie Geertruidenberg, fysiotherapeut geertruidenberg, fysio raamsdonksveer, fysiotherapie raamsdonksveer, fysiotherapeut raamsdonksveer, fysio zon, fysiotherapie zon, fysiotherapeut zon, geertruidenberg zon, raamsdonksveer zon, fysio humeur, fysiotherapie humeur, fysiotherapeut humeur, geertruidenberg humeur, raamsdonksveer humeur, fysio vitamine, fysiotherapie vitamine, fysiotherapeut vitamine, Geertruidenberg vitamine, raamsdonksveer vitamine

Erik Huijsman

Ik ben in 1986 afgestudeerd. Tot ik in 1996 de praktijk van Theo de Keijzer overnam heb ik gewerkt in de verstandelijk gehandicaptenzorg (‘‘t Gruijtveld’ in Terheijden) en bij Theo in de praktijk. In 2008 zijn Huub van der Wulp en ik een maatschap aangegaan en is de huidige praktijk gevormd. 

Ik ben een algemeen practicus. Ik heb de opleiding tot manueel therapeut volgens de Methode Marsman gevolgd. 

In de loop der jaren heb ik veel expertise opgedaan in de neurologische en orthopedische revalidatie, alsmede in het aanmeten en aanpassen van rolstoelen en allerlei kunst- en hulpmiddelen. 

Ik heb in 2022 de opleiding tot handtherapeut afgerond bij Expert-handtherapie opleidingen. En daar ben ik nu enthousiast en met veel plezier mee aan de gang gegaan. 

Ik haal mijn inspiratie uit mn. de mens zelf die ik begeleid en de “successen” in het werk. Dit kan zijn door snel en effectief te reageren op een acuut letsel, maar ook door het in kleine stapjes vooruitgang te boeken of achteruitgang te voorkomen. Ik ben een mensen-mens. 

Ik ben stagebegeleider van studenten Fysiotherapie van Avans Hogeschool. Ik ben op alle doordeweekse dagen aanwezig op de praktijk. 

Erik is aangesloten bij

Maak een afspraak!

Vul het contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Fysiotherapie Geertruidenberg

Leerthouwerstraat 2 - 4
4931 CX Geertruidenberg

Fysiotherapie Geertruidenberg

Walgang 93
4931 DH Geertruidenberg

T: 0162-512132
M: info@fysiogeertruidenberg.nl

Openingstijden
Maandag 8:00 - 21:00
Dinsdag 8:00 - 18:00
Woensdag 8:00 - 20:00
Donderdag 8:00 - 18:00
Vrijdag 8:00 - 17:00

 

Volg ons online!

© 2023 Fysiotherapie Geertruidenberg | privacyreglement

Designed by YA! Media | www.ya-media.nl