Het is dinsdag 6:49De praktijk is gesloten.
Het is dinsdag 6:49De praktijk is gesloten.
fysio geertruidenberg, fysiotherapie Geertruidenberg, fysiotherapeut geertruidenberg, fysio raamsdonksveer, fysiotherapie raamsdonksveer, fysiotherapeut raamsdonksveer, fysio zon, fysiotherapie zon, fysiotherapeut zon, geertruidenberg zon, raamsdonksveer zon, fysio humeur, fysiotherapie humeur, fysiotherapeut humeur, geertruidenberg humeur, raamsdonksveer humeur, fysio vitamine, fysiotherapie vitamine, fysiotherapeut vitamine, Geertruidenberg vitamine, raamsdonksveer vitamine

Bror Huijbregts

Ik ben Bror en ben in 2021 afgestudeerd als fysiotherapeut aan Avans Hogeschool te Breda. Mijn laatste afrondende stage heb ik bij Fysiotherapie Geertruidenberg gelopen en na deze stage ben ik hier ook blijven werken. 

Sinds ik aan het werk ben heb ik verschillende cursussen gevolgd om me verder te verdiepen in fysiotherapie en verschillende behandelmogelijkheden. Ik heb me gespecialiseerd in behandeling bij Perifeer Arterieel Vaatlijden (PAV) en Shockwave therapie (rESWT).

Mijn grootste interesses liggen bij het behandelen van sportblessures en sport gerelateerde klachten. Verder houd ik me in de praktijk voornamelijk bezig met algemene fysiotherapie en revalidatie bij orthopedische klachten.

In mijn dagelijkse leven ben ik graag bezig met sport en in het bijzonder voetbal, vandaar denk ik ook dat ik juist de sport gerelateerde klachten interessant vind om te behandelen.

Ik ben op de praktijk van maandag t/m vrijdag.

Bror is aangesloten bij

Maak een afspraak!

Vul het contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Fysiotherapie Geertruidenberg

Leerthouwerstraat 2 - 4
4931 CX Geertruidenberg

Fysiotherapie Geertruidenberg

Walgang 93
4931 DH Geertruidenberg

T: 0162-512132
M: info@fysiogeertruidenberg.nl

Openingstijden
Maandag 8:00 - 21:00
Dinsdag 8:00 - 18:00
Woensdag 8:00 - 20:00
Donderdag 8:00 - 18:00
Vrijdag 8:00 - 17:00

 

Volg ons online!

Designed by YA! Media | www.ya-media.nl | © 2023 Fysiotherapie Geertruidenberg